Midt i august

Stået op til 6 km. løb og solen skinner. Helt skønt a løbe ud gennem de små snoede stier bagom Christiania, hvor der kun er enkelte afrikanske “samlere” der holder til. De får et hurtigt bad i søen og børster tænder. Min ven og jeg løb og småsludrede på hele turen om OL. Igen i dag en kommentar om eventet, men det fylder på en overraskende måde selvom jeg egentlig ikke gider at se TV længere. Ihverfald alm. flow. Derefter strække lidt ud og må bare konstatere at jeg godt kan komme i bedre form. Derefter hjem, bad og så på arbejde. -Hov, skulle også lige aflevere noget linnet ved hotellet selvfølgelig. Always busy.

Nu satser jeg på at få en go’ dag, afslutte med Ultimate i Fælled Parken, øm i kroppen og med lidt held 1 kg. lettere. På en torsdag midt i august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *